Migue García: “A casa hem de sumar de tres en tres, i anem pel bon camí”

Aquest matí després de la primera sessió d’entrenaments el jugador arlequinat Migue García, ha passat per roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge davant l’Atlètic Balears a l’estadi (12h).

Això ha estat el més destacat: 

·”Fins ara no havia estat tants minuts sense competir. Cal seguir treballant per sumar més minuts.”
·”Hi ha altres companys que estan treballant com jo, i si s’ha de sortir des de la banqueta, ho donaré tot igualment. El que realment importa és sumar els tres punts”.
·”Quan hi ha un canvi d’entrenador els jugadors s’activen més, tothom parteix de zero, la intensitat en els partits i entrenaments s’incrementa. Portem poc temps amb ell i encara ens estem coneixent mútuament”.
·”Encara és aviat per valorar res, ara mateix el que més importància té és el canvi d’actitud de l’equip”.
·”Aquest any s’ha vist que amb els rivals de la part alta competim molt millor. No sé quin és el motiu, però amb ells hi ha un plus més”.
·”A casa hem de canviar la dinàmica i sumar de tres en tres, i crec que estem en el bon camí per fer-ho”.
·”Segur que a partir d’aquest diumenge ja començarem a veure un canvi en atac. Encara és aviat per veure un canvi molt clar, però segur que agafarem ràpid els conceptes ofensius”
·”Estem obligats a guanyar cada partit. Però de mica en mica anem construint la nova identitat. Ara hem fet un canvi en defensa, i ara toca fer-lo en atac”.