Migue García: “Estem tan a prop de les victòries que jo crec que en aquests últims partits n’aconseguirem més de les que esperem”

  • “El dia que vaig entrar a l’onze vaig tenir la mala sort de lesionar-me i ara costa entrar perquè els meus companys ho estan fent bastant bé”.
  • “No ens està pesant. Cada setmana demostrem que estem molt a prop de la victòria, gairebé sempre més que el rival. L’equip està treballant de forma espectacular, juguem molt bé i pràcticament no concedim res al rival. Estem tan a prop de les victòries que jo crec que en aquests últims partits n’aconseguirem més de les que esperem”.
  • ”Tots sabem com són aquests terrenys de joc. El camp és petit, la pilota estarà a l’aire i haurà molts rebots, molta segona jugada, i tenim clar com es jugarà allà i així ho estem preparant”.
  • “La superfície i les dimensions no tenen res a veure amb les del nostre camp. Preparem la setmana amb la mateixa intensitat però hem de jugar de forma diferent. Per sort o per desgràcia, estem acostumats perquè hi ha molts camps com aquest. No ens agraden però sabem competir i fer-ho bé”.
  • “A casa són molt forts. Allà les forces s’igualen molt pel que es pot jugar. És un equip físic, fort, que defensa bé i que és perillós en el joc aeri. El que són aquests equips en aquests tipus de camps”.
  • “No sóc molt de mirar el calendari i, si ho faig, és per les ganes que tinc de jugar contra aquests equips, que al final és el que li agrada al futbolista i no aquests tipus de camps. Quan hem competit contra rivals d’aquest tipus, hem tret bons resultats”.