Migue González: “És molt important trencar la dinàmica negativa de fora de casa i que ens doni aquest plus de confiança”

06/03/2019

El capità del Centre d’Esports Sabadell, Migue González, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 28a jornada de Lliga diumenge (17h) contra el CD Teruel a l’estadi de Pinilla.

Situació inesperada de l’equip: “Encara no podem considerar la situació com a delicada. Aquest diumenge juguem contra un rival que el cert és que estem lluitant amb ells. Ens prenem el partit com una final i així ho hem de transmetre en el camp perquè en els entrenaments ja ho estem fen”.

Nerviosisme de l’afició: “Segurament la gent del Sabadell no està habituada a estar en aquesta situació, nosaltres tampoc l’esperèvem tenir. Nosaltres ens prenem el partit com una final per aconseguir trencar la ratxa negativa que portem, sobretot fora de casa, i poder agafar confiança contra un rival que ara mateix és de la nostra lliga”.

Vestidor unit: “La unió en el vestidor és molt important. És vital. Per treure aquesta situació endavant hem d’estar junts i hem de remar tots en la mateixa direcció. Nosaltres estem junts. Aquest és un vestidor bo i sa, anem tots a una”.

Guanyar fora de casa: “És molt important trencar la dinàmica negativa de fora de casa i que ens doni aquest plus de confiança. El que s’està treballant dia a dia s’està fent molt bé. Els entrenaments són bons i de qualitat. Hem de guanyar fora de casa i que ens doni la confiança perquè la gent deixi de tenir pressió”.

Solvència defensiva: “Tot parteix d’aquí, mantenir la porteria a zero. Traslladar fora de la Nova Creu Alta la dinàmica que tenim a casa. Això ens donarà confiança i energia per aconseguir sortir d’aquesta situació”.

Fotografia: Críspulo Díaz.