Migue: “La cohesió és la base d’una bona plantilla, i la tenim”.

El capità del primer equip, Migue González, ha parlat aquest dimecres en roda de premsa i ha repetit en diverses ocasions que la plantilla està desitjant que arribi l’inici de la competició oficial.

 “Tenim ganes de poder començar de debò, ja que és allò que portem tota la pretemporada esperant. Hi ha molts filials al grup, i de fet l’últim partit va ser contra un d’ells i ens va deixar sensacions positives, així que volem repetir-ho per a començar amb bon peu. Més que deixar una bona sensació a l’afició, és important que cadascú deixi una bona sensació a un mateix. Només així es pot deixar una bona sensació als demés“.

 

I un filial serà el rival a la primera jornada: el Peralada, que visitarà la Nova Creu Alta aquest diumenge a les 19:00. A Migue li han recordat que els gironins van ser capaços de sumar quatre punts contra el Sabadell la temporada passada, i creu que això pot servir d’advertència.

“Hem de fer un partit seriós i fer-ho el millor que sabem. Aprofitar la major experiència que tenim envers ells, que són un equip jove i amb qualitat, tot i que han perdut alguns futbolistes aquest estiu. I també hem de fer valer el factor camp.”

 

Migue ha destacat la gran diferència d’aquesta pretemporada en relació a l’anterior, quan la majoria de fitxatges es van incorporar molt tard i Seligrat no va poder treballar amb la plantilla que acabaria tenint pràcticament en tot l’estiu.

 “Quan vaig arribar, el primer dia érem vuit, i dels vuit cinc o sis eren del filial. Hi ha hagut molta diferència. Hem mantingut gran part de la base de la temporada passada, les incorporacions han sumat molt i les sensacions són molt bones. ¿Si les aspiracions són màximes? L’any passat també ho eren i vam acabar com vam acabar. Però la il·lusió d’acabar el millor possible hi és. Tot el vestuari té ganes que això comenci de debò per sumar punts des del primer dia“.

 

El capità considera lògic que es parli d’incorporar un central més abans que tanqui el mercat.

 “És necessari perquè el normal és que n’hi pugui haver quatre. Tot jugador que pugui venir a ajudar i ens faci estar a un millor nivell serà més que benvingut“.

 

Migue ha destacat el bon ambient que es respira al vestuari.

 “Tenir una bona cohesió és la base d’una bona plantilla. La temporada passada ja hi era, però aquest any encara més. Els que han arribat no han deixat de sumar, d’integrar-se, de crear un ambient que sigui positiu tan quan tot vagi bé com quan vagin mal dades”.

 

Al terrassenc li han preguntat quin missatge donaria a l’afició després d’una temporada amb tants empats, i ha volgut deixar clar que una xifra tan alta va ser conseqüència de la igualtat i l’extrema competitivitat de la categoria.

 “Hi va haver empats on ens mereixíem molt més i n’hi va haver que podíem donar les gràcies d’haver empatat. Tothom que ha jugat a futbol sap que costa molt guanyar i que si fas les coses bé costa molt que et guanyin. Ningú vol empatar, però sobretot ningú vol perdre. Firmaria fer els mateixos empats i guanyar tots els que vam perdre”.