Miguel Álvarez: ‘”Avui s”ha vist al Sabadell que ens agrada””

Després d”aconseguir la tercera victòria a casa i tornar a deixar la porteria a zero, Miguel Álvarez va comparèixer davant els mitjans de comunicació. El tècnic andalús es va mostrar satisfet per com s”ha donat el partit ‘”Aquest és el camí. Tenim molt clara nostra proposta de joc i és difícil que tots la puguin assimilar ràpidament.”” Així mateix, Álvarez va valorar molt positivament la victòria davant un rival com l”Hospi ‘”Hem guanyat a un equip que venia amb una molt bona dinàmica.”” Referint-se també a l”Hospi, Álvarez, qui anés entrenador d”aquests, va reconèixer que ‘”jugar davant l”Hospi sempre és especial perquè allà em van tractar molt bé.””

D”altra banda, el tècnic arlequinat va voler destacar l”excel·lent treball de Yeray i Batanero ‘”Han fet un gran treball tant ofensivament posant pilotes als espais com defensivament.”” Finalment, l”entrenador arlequinat va tornar a parlar sobre l”afició ‘”si vols que vingui la gent al camp has d”oferir-los alguna cosa atractiu i avui ho hem fet”” va concloure.

 

Alcañíz: ‘”A poc a poc anem assimilant el tipus de joc que volem mostrar””

El central arlequinat va ser un dels protagonistes a la zona mixta. Alcañiz, que va jugar el seu segon partit consecutiu com a titular, va assegurar que ‘”la victòria d”avui ha estat molt important per poder-nos situar a la zona alta.”” Sobre deixar la porteria a zero, Alcañíz ho va qualificar d”alguna cosa ‘”clau perquè a dalt tenim gent que fica gols.”” Finalment, el central madrileny va afirmar que ‘”cada vegada l”equip està millor perquè cadascun sap el que ha de fer.””


Valentín: ‘”Hem fet un partit que ha fregat la perfecció””

Un altre dels protagonistes va ser Valentín. El que fos jugador de l”Hospi va declarar que l”equip ‘“ha fregat la perfecció i ha fet un partit molt seriós i complet”” així com va remarcar deixar la porteria a zero ‘“per sumar de tres en tres primer cal créixer des de la línia defensiva.”” Finalment, Valentín va concloure assegurant que l”objectiu de l”equip segueix sent anar partit a partit i seguir treballant amb la mateixa il·lusió.

 

Craviotto: ‘”S”han fet les coses ben i d”aquí aquest resultat””

L”últim protagonista en zona mixta va ser el porter Craviotto que va destacar el bon joc de l”equip que va permetre la tercera victòria sense encaixar  Craviotto va voler concloure la seva intervenció donant les gràcies a l”afició ‘“al final l”afició es contagia del que tu li dónes, i avui li hem donat un bon partit.””