Miguel Álvarez: “”La Pobla em preocupa com ho fan tots els equips. Estem treballant molt bé durant la setmana per enfrontar-nos-hi””

Miguel Álvarez ha comparegut avui a la sala de premsa Miguel Quereda per parlar sobre el proper rival, la Pobla de Mafumet. El tècnic andalús s”ha mostrat cautelós amb la visita de l”equip tarragoní “”La Pobla em preocupa com ho fan tots els equips. Estem treballant molt bé durant la setmana per enfrontar-nos-hi.”” Álvarez ha recordat que la Pobla és un equip jove i lluitador “”Són un equip jove i amb projecció i és, gairebé, el mateix bloc de l”ascens.”” De la mateixa manera, el tècnic arlequinat no preveu un partit fàcil tot i que els rivals encara no hagin estat capaços de guanyar “”Nosaltres respectem molt els rivals però a casa no pot escapar-se cap punt, independentment del rival que vingui.””

Álvarez també ha parlat sobre l”actualitat de l”equip, que ahir va fer oficial una nova incorporació “”Ja seguia l”Adama des de fa temps i entra dins dels paràmetres que estàvem buscant.”” Així mateix, Álvarez també confia en el planter arlequinat “”Avui han entrenat amb nosaltres set jugadors del B i això ens dóna confiança en ells.””

Per últim, Miguel Álvarez espera que aquest equip segueixi progressant com ho ha fet fins ara “”Volem seguir donant passes endavant. Cada vegada estem millor i espero un gran Sabadell el proper diumenge”” ja que segons el tècnic andalús “”Tenim un equip que, a mesura que avanci la lliga, serà cada vegada millor.””