Miguel Álvarez: ‘”Seguim en període de creixement i ens va faltar una marxa més””

El Sabadell no va aconseguir doblegar al filial espanyolista malgrat iniciar el partit dominant la pilota. Durant la roda de premsa, el tècnic arlequinat va ser taxatiu amb els seus i va admetre ser un equip al que encara li queda molt per treball per assimilar ‘”Estem en un període de creixement i en algunes fases del partit ens va faltar una marxa més.”” Així mateix, el tècnic andalús va analitzar el partit i va assegurar que es va marxar de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la sensació d”haver pogut fer més. De la mateixa manera, Álvarez va respondre a diferents preguntes dels mitjans i en una d”elles va assegurar que ‘”Quan s”arriba a la part ofensiva, ens segueixen faltant idees i moviments.”” Finalment va concloure la roda de premsa afirmant que ‘”Vull a un equip més contundent en la part ofensiva, que quan es robin pilotes en la línia de mitjans es vagi cap a davant i no cap al darrere.””


Alcañis: ‘”Hem estat desafortunats de cara a porta i ens marxem de buit””

El central de Madrid va ser titular en el dia d”ahir i també va ser protagonista a la zona mixta. Malgrat encaixar un gol, el Sabadell es va mostrar molt sòlid defensivament i Alcañis va prendre nota d”això ‘”L”equip està donant la cara i els resultats, a força de treball, acaben per arribar.”” Així mateix, malgrat no ser capaços d”haver vençut lluny de la Nova Creu Alta, Alcañis no va voler encendre cap tipus d”alarmes, doncs el treball de l”equip és bo ‘“La millora des d”Elda fins avui és notòria. Els petits detalls ens acostumen a passar factura.””


Osado: “”Després d”una primera meitat no gaire bona, en la segona vam ser més ofensius però el gol no va arribar.””

Un altre dels protagonistes a la zona mixta va ser Juan Osado. El davanter arlequinat que veiés porta la setmana passada, no va poder repetir en el partit d”ahir. Osado va declarar davant els mitjans que a l”equip fora de casa ‘”li falta claredat quan es juga de tres quarts de camp cap a endavant.”” El davanter arlequinat també va veure dues parts molt diferenciades, on en la primera part l”equip no va acabar de combinar però en la segona meitat sí que va ser més vertical ‘“Després d”una primera meitat no gaire bona, en la segona vam ser més ofensius però el gol no va arribar.””


Pirulo: “”Fora de casa ens està costant trobar l”última passada.””

L”últim dels protagonistes que va deixar el dia d”ahir va ser Pirulo. L”ex jugador de l”Espanyol B no va acabar satisfet pel resultat ‘“Fora de casa ens està costant trobar l”última passada.”” Així mateix, Pirulo va destacar que la setmana que ve ‘”cal treure tres punts perquè en la Nova Creu Alta no es pot perdonar””