Millora contínua del futbol base del CE Sabadell

Juvenil A, 3 – CF Arenys de Mar, 1

Més líder a Preferent. El conjunt dirigit per Jose Solivelles es va imposar a un rival molt dur que venia de guanyar els seus últims tres partits. Els visitants es van avançar en el marcador a la sortida d”un córner en els primers minuts de joc. Els arlequinats, però, van reaccionar poc després per fer la igualada. Antonio, al quart d”hora de partit, va empatar el duel. A partir d”aleshores, el Juvenil A va gaudir de nombroses ocasions per fer efectiva la remuntada. Fins i tot Sergi Martí va enviar una pilota al pal. Al final, Sebastián Legui va fer justícia anotant el 2-1 pocs segons abans del descans. Ja a la represa, el CF Arenys de Mar, un equip fort i contundent, va pressionar i va estirar línies, però Antonio, tancant el seu doblet particular, va sentenciar el partit en un contracop.

Atlètic Segre, 3 – Juvenil B, 1

Resultat enganyós i injust. L”equip arlequinat va merèixer empatar a territori lleidatà, però va marxar sense cap punt. El conjunt dirigit per Dani Dueñas va dominar i va portar el pes del partit, però es va mostrar imprecís en les finalitzacions de les jugades. Els visitants es van avançar en el marcador després d”una gran acció col·lectiva que va acabar amb un gol en pròpia porteria de l”Atlètic Segre. Malgrat tot, els locals van empatar a deu minuts per al descans amb una canonada des de fora de l”àrea que va entrar per l”escaire. Ja a la represa, i després que els arlequinats perdonessin en un u contra u, l”Atlètic Segre va colpejar en la següent acció i va fer el 2-1. Julen Rubio, en una errada defensiva, va establir el definitiu 3-1.

Juvenil C, 3 – Sabadell Nord CF, 1

Cop d”autoritat davant el líder. En un partit dur contra un rival que arribava amb el ple de triomfs en la competició, el conjunt de Manel Felices va saber interpretar el duel i endur-se els tres punts. En un matx molt complet dels arlequinats, Marc Tabla i Cesar David Ferreira van deixar tocar a l”adversari amb dos gols a pocs minuts del descans. Ja a la represa, el Sabadell Nord CF va retallar distàncies, però Joan Olivera va fer el 3-1 per acabar amb la imbatibilitat dels visitants.

UE Rapitenca, 0 – Cadet B, 2

El Cadet B se situa com a colíder del grup 1 de Preferent. El conjunt arlequinat va sortir molt endollat al terreny de joc i es va mostrar molt intens des del primer minut. L”equip dirigit per Josep Vicenç va circular molt bé la pilota i, fruit del seu domini, va veure porteria en els primers instants. Kilian Serrano, amb un golàs des de fora de l”àrea, va treure les teranyines de l”escaire i va fer l”1-0 al quart d”hora de joc. Pocs instants després. Eric Ticó va culminar una gran acció col·lectiva per segellar el triomf. Després d”un primer temps espectacular dels visitants, la UE Rapitenca va pressionar en la represa, però els jugadors arlequinats van saber resistir per deixar la porteria a zero.

Cadet C, 4 – UD Can Trias, 0

El conjunt dirigit per Dani Leoncio continua intractable en el grup 6 de Primera Divisió. Els arlequinats van golejar al seu adversari i continuen amb el ple de victòries després de quatre jornades disputades. Els gols, però, van trigar en arribar i no va ser fins a la segona part quan els locals van decantar la balança. Jose Juan Moreno va obrir la llauna, mentre que Adrian, Mario i Anthony Garrido van tancar la golejada.

Infantil A, 2 – Natació Terrassa, 0

L”equip dirigit per Marc Nomen no perd pistonada i es va imposar al Natació Terrassa a l”Olímpia. En un primer temps en què els arlequinats van dominar però els va costar generar accions atacants, Édgar Cruz va veure porteria en una acció individual. En una jugada per banda dreta, el futbolista va xutar creuat al pal llarg i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Ja a la represa, l”Infantil A va dominar més i va gaudir de més arribades de perill. Jose Enrique Carrasco va establir el definitiu 2-0 en aprofitar un penal que va forçar Ivan.

CE Mercantil, 0 – Infantil B, 1

El conjunt dirigit per Javi Garcia va saber treballar de valent per endur-se la victòria en el derbi. En un duel amb molt poques ocasions, els arlequinats van dominar en el terreny de joc, però no van generar nombroses ocasions de perill. Carlos Ambrosio va ser l”autor de l”únic gol del partit en aprofitar una acció d”estratègia a la sortida d”un córner. En la segona meitat, el CE Mercantil va buscar el gol de l”empat, però l”Infantil B va resistir sense problemes per sumar tres punts molt importants.

CE Sant Celoni, 1 – Infantil C, 3

Arribar i moldre. El conjunt dirigit per Jordi Peris va saltar a la gespa molt endollat i, en la primera acció del partit, va inaugurar el marcador. En una gran acció col·lectiva, Sergio Mulero va posar una bona centrada i, en el refús posterior del porter, Diego Haro va fer l”1-0. Tot seguit, i sense que els arlequinats deixessin respirar a l”adversari, de nou Diego Haro va ampliar distàncies en una acció similar. Abans dels deu minuts de joc, Pere Belmonte va anotar un golàs de falta directa. Encara en el primer temps, els locals van retallar distàncies en una altra jugada a pilota aturada. L”Infantil C va dominar durant tot el duel, però li va faltar més encert en l”eix ofensiu. L”equip arlequinat intentarà millorar en aquest aspecte en els pròxims partits.

UFB Jabac i Terrassa, 3 – Aleví A, 1: Els visitants van perdonar massa en la primera part i ho van acabar pagant. Els contracops del rival van condemnar a l”Aleví A. El gol arlequinat va ser de Sergi Baldrich.

FC Sant Cugat Esport, 6 – Aleví B, 4: Les imprecisions defensives dels arlequinats van acabar pesant massa. En el tercer quart, l”Aleví B va aconseguir forçar l”empat, però de nou les errades en defensa van condemnar als visitants. Els gols dels arlequinats van ser de David Urban, Sergio, Marc Paredes i Pol Torres.

Aleví C, 4 – CP San Cristobal, 1: Els gols arlequinats van ser de Lucas, Alejandro, Álex i Pedro Antonio.

Aleví D, 0 – CE Mercantil, 1: En un partit bastant discret, els arlequinats van reaccionar massa tard i no van poder fer res davant la serietat del rival.

CF Ripollet, 1 – Aleví E, 7: El conjunt arlequinat va quallar un partit molt bo i va sentenciar el duel en el tercer quart. Els gols arlequinats van ser d”Enric Morcillo (6) i Arnau Radovan.

FC Sant Quirze del Vallès, 4 – Aleví F, 5: Els arlequinats van disputar un partit discret a causa de les dimensions del terreny de joc i la intensitat del rival. L”equip va millorar en actitud en l”últim tram del duel i es va endur la victòria. Els gols arlequinats van ser de Marcos Becerro, Joel, Anas (2) i Enric.

Benjamí A, 0 – UD Cornellà, 3: Dos gols matiners van pesar massa. Posteriorment, l”equip va millorar, però no va saber materialitzar les seves accions atacants.

Benjamí B, 3 – FC Cerdanyola del Vallès, 3: Els gols arlequinats van ser d”Adrià i Nicolás.

Benjamí C, 3 – FC Vic Riuprimer REFO, 0: Partit molt treballat i complet. Un gol de penal, una jugada en banda i una acció d”estratègia van donar la victòria al Benjamí C. Els gols arlequinats van ser d”Ot, David i Martí.

FC Cerdanyola del Vallès, 5 – Benjamí D, 2: Tot i haver igualat el 2-0 inicial, les pèrdues en la sortida de la pilota van sentenciar als visitants. Els gols dels arlequinats van ser d”Édgar i Álex Sánchez.

UD La Planada, 1 – Benjamí E, 14: Els gols arlequinats van ser de Pablo Mujal (5), Alex Tienda (2), Ismael (3), Jordi, Neyzar (2) i Xavi.

Benjamí F, 2 – Cercle Sabadelles 1856, 4: En un duel dominat pels locals, els arlequinats es van mostrar poc encertats de cara a porteria. Els visitants, per la seva banda, sí que van saber aprofitar les seves poques arribades. Els gols dels arlequinats van ser de Kristiyan i Álex Gómez.

UD Tibidabo, 2 – Benjamí G, 2: Tot i que el rival era un any més gran, els visitants van lluitar molt per endur-se un punt. Els gols arlequinats van ser de Jordi i Izan.

EFB Ripollet, 0 – Prebenjamí A, 7: Domini en tot moment dels arlequinats tot i que fins el segon quart no van veure porteria. Els gols arlequinats van ser de Mykola (2), Erik, Xavi (3) i Fabian.

CD Badia del Vallès, 0 – Prebenjamí B, 15: Domini total del conjunt visitant en el terreny de joc. Els gols arlequinats van ser d”Adrian Luarna (3), Muhammad, Izan (3), Jordi Tella (3), Pablo, Alex (2) i Izan Bracero (2).

Prebenjamí C, 5 – CD Badía del Vallès, 1: Meritori triomf dels arlequinats davant un rival de segon any. Els gols arlequinats van ser de Broulaye Chama (5).

UE Sabadellenca, 0 – Prebenjamí D, 15: L”equip afiança el seu estil de joc davant un rival que no va exigir massa. Els gols arlequinats van ser d”Izan (3), Pau (4), Arnau (2), Joan, Raul, Martí, Rubén (2) i Lucas.

EFB Setnmenat, 2 – Prebenjamí E, 5: En un partit molt difícil i igualat, els arlequinats van saber materialitzar les seves arribades de perill.

Patufets, 3 – CD Montcada, 1: En un duel molt igualat, els més petits van destacar en la sortida de la pilota. Tot i el triomf, l”equip encara ha de millorar en la pressió.

UD Lourdes, 0 – Sènior Femení B, 2

El conjunt local va dificultar molt el joc combinatiu de les arlequinades, però les visitants van saber colpejar en els primers instants. Després d”un canvi d”orientació, la pilota li va arribar a Lídia que, amb una gran acció individual, va resoldre la jugada per fer el 0-1. Abans del descans, Marta Mora va segellar els tres punts després d”aprofitar una centrada de Maria. La UD Lourdes, per la seva banda, va intentar fer mal en aprofitar algunes imprecisions defensives en la sortida de la pilota. Per sort, les locals no van aconseguir retallar distàncies en el marcador.

CE Europa, 1 – Femení Juvenil Cadet A, 3

Treballat triomf del Femení Juvenil Cadet A. Després d”un inici molt igualat, Judith va inaugurar el marcador per a les arlequinades. Malgrat tot, el CE Europa va moure la banqueta i va donar entrada al terreny de joc a tres jugadores de Nacional. D”aquesta manera, les locals van aconseguir el gol de l”empat. Va ser aleshores quan el CE Sabadell va desorientar a l”adversari gràcies als canvis efectuats i a la modificació en el sistema de joc. El Femení Juvenil Cadet A es va tornar a avançar gràcies a un gol de Paola en una acció a pilota aturada. Ja en els instants finals, Paula va establir el definitiu 1-3.

Femení Juvenil Cadet B, 14 – CE Berga, 0

El Femení Juvenil Cadet B va protagonitzar la golejada de la jornada a l”Olímpia. El conjunt arlequinat va ser molt superior al seu rival i es va mostrar letal en l”eix atacant des dels primers instants. Anna Tramuns (2), Marina Martínez, Laura Gil, Paula Torrella, Asha, Erin (2), Gisela (2), Carla, Berta, Delia i Mireia van ser les golejadores del partit.

Femení Infantil-Aleví A, 1 – CD Sant Gabriel, 6: El gol arlequinat va ser de Iona.

Femení Infantil-Aleví B, 3 – UD Tancat, 3: Els gols arlequinats van ser d”Ana, Rocio i Nerea (p.p.).

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 7 – UE Centelles, 0: Els gols arlequinats van ser de Fiona, Alba (3), Sofia, Anna i Ariadna.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 2 – Juventud 25 de Septiembre, 3: Els gols arlequinats van ser d”Aina Amat i Idoya.