Miquel Olmo: “Ens toca mirar endavant”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha admès que el seu equip avui no ha estat a l”altura davant el CD Numància, però ha remarcat que aquesta derrota ha de ser un parèntesi. “Ara ens toca mirar endavant. Som un equip intens amb un ritme de joc alt. Avui no hem sigut aquest equip“, ha dit en roda de premsa.
 
“Era un partit amb unes expectatives molt importants, però avui no ens hem imposat en cap moment. Hem perdut producte dels nostres errors. No podem fer les concessions com les que hem fet avui. Nosaltres no li podem perdre la cara al partit fins al final, i avui ho hem fet”, ha afegit al respecte.
 
Miquel Olmo, a més, ha reiterat el seu missatge i passa pàgina del partit davant el conjunt sorià. “Hem d”interpretar el partit d”avui com una situació atípica i anòmala. És difícil fer-ho pitjor”, ha explicat.
 
Els jugadors, mentalitzats per guanyar el següent partit
 
El davanter murcià del CE Sabadell, Juanto Ortuño, s”ha estrenat davant el CD Numància amb la samarreta arlequinada i ha valorat els seus primers minuts a la Nova Creu Alta. “He intentat treballar al màxim i he intentat aportar solucions, però avui no hem estat encertats. És una situació difícil, però hem d”aixecar el cap i lluitar el proper partit“, ha comentat.
 
En la mateixa línia s”ha expressat Juan Collantes, que ha destacat l”encert defensiu dels visitants i ha lamentat les accions a pilota aturada que han significat dos dels gols del rival. “No hem estat bé a cap de les línies”, ha afirmat.
 
Antonio Longás també ha fet autocrítica, però, com els seus companys, ja s”ha mentalitzat per al proper partit. “No ens ha sortit res bé. Ara toca guanyar el següent partit i sumar els primers punts del curs“, ha conclòs.