Miquel Olmo: “La Copa del Rei és una oportunitat per a molts jugadors”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha manifestat que el partit davant el Real Múrcia és una gran oportunitat per als jugadors menys habituals. “La nostra realitat en la competició ens diu que necessitem canvis. La Copa del Rei és una bona proposta. Amb el partit davant el Múrcia, els jugadors que no han tingut participació en la Lliga es poden manifestar per jugar diumenge a Saragossa”, ha dit en roda de premsa.
 
Sobre el duel davant el Real Múrcia, el tècnic arlequinat ha descartat que pugui ser un partit complicat en l”àmbit anímic. “No em plantejo que sigui una eliminatòria trampa. La Copa és una competició maca i atractiva. Ara ens toca créixer des de la defensa”, ha comentat al respecte.
 
Olmo, al marge de destacar que hi haurà canvis en l”onze titular, no ha donat pistes sobre qui serà el porter en la Copa del Rei i ha afirmat que “De Navas està entrenant per jugar, i ho fa sempre així”.
 
Per últim, ha parlat sobre el rival de la Copa del Rei. “El Múrcia és una entitat històrica del futbol espanyol i segur que volen reividincar-se. És un gran club i que té bons jugadors. Som conscients que no serà un partit fàcil”, ha conclòs.