Miquel Olmo: “La Nova Creu Alta ha de ser inexpugnable”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha assegurat que el seu equip està en la línia per sumar la seva primera victòria del curs a la Lliga Adelante. “Hem de recuperar el nostre camí. La Nova Creu Alta ha de ser inexpugnable. A Múrcia i Saragossa vam demostrar un altre futbol i l”actitud que hem de tenir”, ha dit en roda de premsa.
 
“La victòria aquest dissabte se la mereixen l”equip, els jugadors i els aficionats. Hem d”aprendre de les derrotes i recuperar la nostra millor versió. Hem de tenir la pilota a camp contrari i ser intensos i agresius en defensa”, ha afegit al respecte.
 
Miquel Olmo també ha parlat del rival d”aquest dissabte i ha elogiat a l”equip dirigit per Manolo Díaz. “La Ponferradina ha viscut un inici de curs espectacular. Interpreta molt bé el futbol i dóna una imatge molt bona. És un equip que està en una bona posició per la seva gran proposta de joc. A més, tenen jugadors molt perillosos”, ha comentat.
 
No obstant això, el tècnic arlequinat té clar que “el CE Sabadell ha de sumar els tres punts” per ratificar el bon partit disputat a La Romareda. “Les bones sensacions de Saragossa s”han de confirmar aconseguit la victòria aquest dissabte”, ha destacat.
 
Sobre els jugadors que s”han recuperat aquesta setmana de les seves respectives lesions, Miquel Olmo ha volgut ser previsor. “Collantes i Tamudo són reforços de luxe. Els necessitem moltíssim, però encara no estaran a la convocatòria”, ha expressat.
 
Per últim, ha manifestat que hi haurà canvis en l”onze i ha remarcat que l”equip no està preocupat per haver sumat només un punt. “L”equip no està nerviós ni angoixat. En el dia a dia, hi ha una gran resposta en el treball dels jugadors”, ha conclòs.