Molt més que una victòria

12/02/2022

El Centre d’Esports Sabadell ha guanyat 0 a 3 davant l’Atlético Sanluqueño amb gols de Muguruza, Jacobo i un en pròpia porta. L’equip ha sumat molt més que una victòria a domicili en un gran partit dels arlequinats que surten del descens i ja encadenen vuit partits consecutius sense veure la derrota.

En una primera meitat frenètica i amb alternatives per als dos equips, els arlequinats han aconseguit avançar-se per partida doble abans de marxar al descans. Però no ha sigut fins a la primera mitja hora de joc quan han arribat les primeres ocasions de perill. Primer a punt ha estat de marcar el Sabadell en l’ocasió més clara de la primera meitat. Óscar Rubio ha finalitzat sense èxit un bon contracop en la recuperació d’Aguza. Instants més tard, ho intentava Diego Caballo amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha marxat per sobre del travesser de Falcón. Fins que al minut 36, una centrada lateral de Muguruza ha acabat al fons de la xarxa quan Antonio Navas intentava rebutjar la pilota per posar el primer en el marcador. I pocs minuts després, el Sabadell es tornava a avançar per posar el 0 a 2. Aquest cop sí, Muguruza ha finalitzat amb encert una passada de Kaxe a l’interior de l’àrea. Així, el Sabadell ha marxat al descans amb un doble avantatge en el marcador.

En els primers minuts de la represa, Pedro Munitis ha fet entrar a Guillem Molina per Teo Quintero en el primer canvi. Els arlequinats, amb un gran joc, s’han avançat en el marcador amb un golàs de Jacobo González al minut 60. El davanter l’ha engaltat des de la frontal i la pilota ha entrat per l’escaire de la porteria de Falcón per anotar el seu setè gol de la temporada. Minuts més tard, ha pogut fer el quart el Sabadell de la mà de Muguruza en una acció molt semblant al segon gol. Per la seva part, el conjunt andalús ha buscat el gol amb nombroses centrades a l’àrea arlequinada, però ha topat amb un Emilio Bernad i una defensa arlequinada molt sòlida. I a les acaballes del partit, de nou Muguruza ha perdonat el quart amb un xut que ha marxat fregant el pal de la porteria de Falcón. També ha perdonat Altimira que sol davant el porter visitant ha enviat la pilota al pal en l’últim minut de partit.

Finalment, l’equip ha sumat els tres punts a domicili i ja són vuit partits consecutius sense veure la derrota que permeten als arlequinat sortir del descens. Però  en una setmana amb tres partits, els arlequinats afsronten el segon objectiu al Carlos Belmonte aquest mateix dimecres 16 de febrer a les 19:30h davant l’Albacete Balompié. Serà en el partit ajornat corresponent a la jornada 19 de la Primera RFEF.