Néstor Querol: “Confio molt en els meus companys perquè crec que estan tots molt capacitats i canviarem la dinàmica”

27/02/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Néstor Querol, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 27a jornada de Lliga diumenge (12h) contra el CD Ebro a la Nova Creu Alta.

Autocrítica: “Dilluns vam fer una reunió i vam fer autocrítica personal i grupal. A partir d’ara hem d’actuar, entrenar cada cop més fort i diumenge demostrar tot el que hem estat treballant. Som un equip amb jugadors de molta experiència i ho traurem endavant”. 

Situació de l’equip: “Som conscients que hem de canviar la dinàmica negativa i millorar molts aspectes per guanyar aquest diumenge i mirar amunt”. 

Treure els tres punts diumenge: “Hem de sortir des del principi a per als tres punts. El partit tindrà molts moments i no ens hem de precipitar perquè l’Ebro voldrà treure rendiment de les nostres errades. Haurem de tenir molta personalitat, tenir la pilota i transformar les oportunitats que tindrem”. 

Dinàmica positiva de l’Ebro: “Crec que no hem de mirar els equips contra els que juguem, l’Hércules també va arribar en una posició molt destacada, el Villarreal ‘B’ anava líder. Ens hem de fixar en nosaltres mateixos, fer les coses bé i no mirar tant els rivals”. 

‘Pitxitxi’: “Porto sis gols però també faig autocrítica més enllà dels gols. Confio molt en els meus companys perquè crec que estan tots molt capacitats i canviarem la dinàmica per donar una alegria a les nostres famílies i sobretot a l’afició”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.