Néstor Querol: “Diumenge tornarem a necessitar l’afició per superar un partit de màxima exigència”

13/11/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Néstor Querol ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 13a jornada de Lliga contra el Nàstic de Tarragona diumenge a les 17h a la Nova Creu Alta. 

Gran dinàmica a domicili: “Hem de pensar més enllà del partit a Andorra i veure que fora de casa l’equip està fent les coses molt bé i així ho diuen els números. És molt important treure punts fora de casa i més després de la temporada que vam passar amb moltes dificultats”.

Regust agredolç: “Les sensacions després del partit no van ser bones tot i haver empatat. Cadascú pensava que podia haver fet una mica més per guanyar i en el meu cas em vaig estar menjant el cap per l’ocasió que no vaig poder materialitzar. El punt encara serà més important si guanyem diumenge davant l’afició”.

Suport de l’afició: “A casa ens hem de fer molt forts. L’afició ens està ajudant molt i diumenge els tornarem a necessitar per superar un partit de màxima exigència. Per a nosaltres el seu suport és vital”.

Igualtat en la categoria: “La dificultat de la categoria és gegant. Hi ha equips amb jugadors de molta qualitat que estan a la zona baixa però la realitat és que acabaran en les primeres posicions. Les dinàmiques negatives són difícils de capgirar”. 

El rival: “Serà un partit molt difícil. En la part ofensiva el Nàstic té jugadors molt bons com Pol Ballesters, a qui coneixemb bé, però també n’hi ha d’altres d’una categoria superior i haurem d’estar molt atents”.