Néstor Querol: “És el moment de donar l’últim pas per aconseguir l’objectiu”

27/05/2021

El davanter arlequinat, Néstor Querol, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a l’últim partit de lliga davant el CD Mirandés a l’estadi Municipal d’Anduva. Algunes de les declaracions més destacades han estat:

Creure fins al final: “Estem molt convençuts del treball fet durant l’any i ara és el moment de donar l’últim pas per aconseguir l’objectiu que tant desitgem”.

Guanyar o guanyar: “Hem de centrar-nos en nosaltres. Hem de sortir al camp pensant en treure els tres punts i tant de bo es donin els resultats”.

Lesió: “Vaig tenir la mala sort de lesionar-me, però aquest últim més he estat agafant ritme i sensacions per estar al màxim nivell quan el míster em necessiti”.

Ho donarem tot: Confio en els meus companys, cos tècnic i club. S’estan fent les coses molt bé des de fa temps i ens ho mereixem, ho lluitarem fins al final”.

Afició: “Volem donar les gràcies al suport de l’afició, ens han recolzat en els moments més complicats de la temporada. Per nosaltres és un plus extra de motivació i ho donarem tot per ells”.

Podeu veure la roda de premsa completa en el següent vídeo: