Néstor Querol i Pedro Capó: il·lusionats amb la nova temporada

27/06/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha tancat les dues primeres renovacions per la propera temporada. Néstor Querol i Pedro Capó continuaran vestint la samarreta arlequinada després de ser dos dels jugadors amb més protagonisme en l’última temporada. Querol ha disputat 37 partits i només se n’ha perdut un per sanció, mentre que Capó n’ha jugat 36 (34 com a titular) i ha destacat per la seva polivalència.

“Tinc moltes ganes de continuar jugant a la Nova Creu Alta i tornar a compartir grans moments amb l’afició, tots viurem l’Adrenalina Arlequinada”, expressa Néstor Querol. L’atacant castellonenc ha marcat sis gols i ha repartit quatre assistències en una temporada molt completa. Querol ha estat el quart jugador de camp que ha disputat més minuts (2.728) i ha esdevingut  indiscutible per als tres entrenadors que han ocupat la banqueta arlequinada aquesta temporada.

Per la seva banda, Pedro Capó assegura que “em trobo molt còmode al club i a la ciutat amb la meva família, cumpliré el meu tercer any al Sabadell i això em dona molta estabilitat”. Capó ja pensa en la propera temporada i destaca que “afronto un any il·lusionant amb Antonio Hidalgo a la banqueta, un entrenador que desprèn ambició i ganes de progressar”. 

De la mateixa manera que Néstor Querol, el futbolista de Maó també ha tingut la confiança dels entrenadors aquesta temporada i només s’ha perdut 2 partits, un d’ells per sanció. Un dels punts forts de Capó és la seva polivalència i ha complert amb nota en totes les posicions en les quals ha jugat al llarg de la temporada (interior, pivot, central i lateral). A més, Pedro Capó ha vist porteria en dues ocasions, un d’aquests gols va servir per avançar-se al marcador contra el Castelló en un partit a tot o res a la Nova Creu Alta quan restaven quatre jornades pel final.