Néstor Querol: “L’afició s’està mobilitzant i això dona gust, a Olot tindrem la seva força per treure els tres punts”

15/05/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Néstor Querol ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà l’última jornada de Lliga diumenge (18h) contra la UE Olot al Muncicipal d’Olot. 

Última final: “Tots els jugadors tenim ganes que arribi diumenge per rematar la feina. Ens hem guanyat dependre de nosaltres mateixos i estem molt mentalitzats en treure els tres punts. Pensem en tot el que pot arribar després de diumenge”.

Centrats en fer la feina: “Diumenge sabíem que traient els tres punts sortiem de la zona de descens i no estàvem pendents de la resta de la jornada. Aquesta setmana hem de fer el mateix, centrar-nos en nosaltres i guanyar per aconseguir la permanència”. 

Màxima intensitat: “Anirem a Olot sense pensar en la seva situació, no hi fixem. Nosaltres hem d’anar a per totes i guanyar perquè ho tenim a les nostres mans. Hem de traslladar la intensitat de la Nova Creu Alta al Municipal d’Olot.

Suport massiu de l’afició: “L’afició s’està mobilitzant i això dona gust, a Olot necessitarem la seva força per treure els tres punts. Volem donar-los les gràcies pel suport que ens estan donant a la Nova Creu Alta i a fora, això és molt important per als jugadors”.

Olot arlequinada: “És molt important que la gent esigui al nostre costat i que nosaltres notem el seu alè i la seva empenta. Tots volem treure els tres punts per aconseguir que el Sabadell es mantingui a Segona B”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.