Néstor Querol: “L’equip cada cop es troba més còmode jugant a l’estadi i l’afició ens ajuda des de la graderia”

12/12/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Néstor Querol, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la dissetena jornada de Lliga contra el CD Alcoyano diumenge (17h) a la Nova Creu Alta.

Bones sensacions per acabar l’any: “Estem molt contents, encara queden dues jornades per acabar l’any i esperem que la dinàmica segueixi sent tan positiva com la que portem aquestes últimes jornades”.

Un esforç extra: “Sempre hem de tenir l’ambició de guanyar tots els partits però especialment els dos que venen hem de fer un esforç més gran per treure els sis punts i acabar l’any ben amunt”.

Perills de l’Alcoyano: “L’Alcoyano té molt bon equip, juguen molt bé fora de casa, estan traient molts punts a domicili i hem de vigiliar amb la forma que tenen ells de jugar perquè ens poden fer mal. Ho donarem tot com ho portem fent fins ara”.

Solvència a la Nova Creu Alta: “L’equip cada cop es troba més còmode jugant a l’estadi i l’afició ens ajuda des de la graderia. El que ha canviat més l’equip és la intensitat amb la que afrontem els partits, no donem cap pilota per perduda i quan tenim la pilota juguem amb tranquil·litat. Poc a poc van sortint més les coses i volem que segueixi sent així”. 

Segon màxim golejador de l’equip: “Personalment estic molt content per tot el que estic aportant a l’equip i aquests quatre gols que porto són benvinguts per ajudar l’equip. També estic molt content pel grup que hem format, amb molt bon ambient i això és molt important perquè un jugador es trobi còmode alhora de jugar”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.