Nico Delmonte: “Hem d’aprofitar la continuïtat dels bons resultats”

7/11/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Nico Delmonte, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la dotzena jornada de Lliga contra el València Mestalla diumenge (12h) a l’estadi Antonio Puchades.  

No confiar-se per la bona dinàmica: “No hem perdut en els últims cinc partits però hem de tocar de peus a terra perquè l’inici no va ser bo. Hem d’aprofitar la continuïtat de bons resultats i estar en la zona alta encara ens motiva més”.

Inici ascendent de l’equip: “Partit a partit hem anat creixent per ser més compactes, més solidaris i ens hem afiançat poc a poc. El treball del dia a dia s’ha notat dins del camp i com a grup ens està fent més forts”. 

Experiència a l’Extremadura: “Estem a la primera volta, com a jugador a tots ens agradaria mantenir-nos sempre a la zona alta i fer el play-off per ascendir però a l’Extremadura el que ens va passar és que vam començar molt bé i a la segona volta vam anar cap abaix i només vam poder entrar com a quarts classificats”.

Moment personal a l’equip: “La decisió de jugar o no és del míster, jo només em centro a treballar dia a dia, demostrar al míster que estic per competir. Només penso en entrenar i demostrar sobre el terreny de joc que el míster pot comptar amb mi”.

Partit contra el València Mestalla: “Com a equip hem de competir igual contra un filial que contra qualsevol altre equip. Hem de buscar els tres punts i quan n poguem hem de sumar perquè és molt important no perdre”.