Ñito renova i Sergi Aguilar arriba del Gavà

Més moviments a la nova plantilla d’Ignasi Senabre. El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord per renovar el migcampista Ñito i signar el porter Sergi Aguilar. Tots dos jugaran al filial arlequinat de Tercera Divisió.

Antonio Martín ‘Ñito’ complirà la seva segona temporada al club després d’arribar procedent del CD Masnou. El migcampista va ser un dels homes ‘comodí’ de Jose Solivelles l’any passat, arribant a disputar 36 partits en nombroses demarcacions i veient porteria en quatre ocasions. Als seus 23 anys serà un dels homes més ‘veterans’ de la plantilla: “Aportaré l’experiència dels molts anys que porto a Tercera, ajudaré els més joves i espero que, a mesura que avanci la temporada, pugui fer el salt al primer equip”.

D’altra banda, Sergi Aguilar deixa el CF Gavà, equip amb qui ha assolit l’ascens a Segona B però no ha pogut gaudir de gaires minuts sota pals, per arribar al Sabadell ‘B’. Aguilar, de només 21 anys, ha passat per les pedreres de Barça, Madrid o Damm, entre altres, abans de fer el salt al professionalisme de la mà del Gavà. “Estic molt content de venir aquí, és una experiència de la qual tinc moltes ganes de participar, créixer personalment i qui sap si, en un futur, portar el Sabadell al lloc on es mereix”, ha declarat.

Imatges: Roger Benet.