“No ens rendirem mai”

Després d”empatar en un camp complicat com Butarque, els jugadors del CE Sabadell han assegurat que s”esforçaran al màxim en tots els partits. “No ens rendirem mai i ho donarem tot fins al final”, ha dit Pol Roigé en zona mixta.
 
El jove davanter, a més, ha reconegut que li ha sorprès la seva titularitat. “M”he assebentat que era titular quan el míster ha donat l”alineació i m”he posat molt content. Al principi estava amb tensió però he agafat confiança i he acabat molt còmode”, ha comentat.
 
Per la seva banda, Íñigo Eguaras ha elogiat als seus companys que tenen menys continuïtat, ja que han sabut fer front a les nombroses absències. “Qualsevol jugador que surti ho farà bé perquè estem entrenant molt bé”, ha assenyalat.
 
El migcampista navarrès també s”ha referit al seu gol. “He xutat fort però no he vist ni com ha entrat. Només he pensat a celebrar-ho”, ha admès.
 
Per últim, Lucas Porcar i Cristian han manifestat l”opinió de la plantilla. “Volem treure aquest repte endavant, és possible salvar-nos. Hem de guanyar davant el CD Tenerife perquè ja no tenim marge d”error”, han conclòs.