“No ha sortit res bé davant el Deportivo Alavés”

Després de caure a Mendizorroza (3-1), els jugadors del Centre d”Esports Sabadell han donat la cara per valorar la derrota. “No ha sortit res bé davant el Deportivo Alavés. No hem trobat la solució en cap moment”, ha dit en zona mixta Miguel Ángel Riau.

“Cadascú ha de reflexionar i veure els errors que ha comès, però sobretot hem de tirar endavant”, ha afegit el futbolista.

Collantes, per la seva banda, ha lamentat el gol dels alabesos en els primers minuts. “Amb el seu gol, el plantejament se”n va a l”aire i després ha estat molt complicat intentar remuntar. Hem de millorar molt perquè la imatge d”avui no és bona“, ha comentat l”extrem.

Per últim, el capità Antonio Hidalgo ha reiterat el mateix missatge que els seus companys. “És d”aquells dies que no surt res. A la segona part hem portat el pes del partit, però el penal ens ha deixat tocats”, ha valorat.