Nova golejada del femení

CF Santa Eugènia: Aida, Alexandra, Paula Subirana, Lara, Mireia, Montserrat, Clara, Alba, Lídia, Arantxa, Arianna. També van jugar: Nora, Marina Amorós, Marina Vinardell, Paula Codony i Maria Alba.

CE Sabadell: Mariajo, Peque, Emma, Georg, Paola, Debo, Lilo, Yaiza, Roco, Cosy, Sílvia. També van jugar: Patri, Inés, Gis, Desi, Lidia, Marta i Megu.

Gols: 0-1, Sílvia (4’); 0-2, Sílvia (16’); 0-3, Lilo (32’); 0-4, Roco (38’); 0-5, Patri (66’).

Àrbitre: Daniel Meumann Sanz (Girona). Va amonestar la local Maria Alba i les visitants Debo, Megu i Desi.

Estadi: Municipal Can Gibert.

Abonades als cinc gols. El femení del Centre d’Esports Sabadell ha començat el 2016 amb la punteria ben afinada. Després de superar per 5-0 a la UE Sant Andreu, les de Jordi Saltó van repetir ahir el mateix resultat en la seva visita al CF Santa Eugènia en un partit que tenien resolt al descans. En total són deu gols en dos partits que serveixen per millorar el principal dèficit de l’equip durant la primera volta i seguir amb opcions d’assaltar el lideratge.

Només van necessitar quatre minuts les arlequinades per obrir el marcador per mitjà de Sílvia. Les de Saltó van portar en tot moment el pes del partit i, al minut 38’, ja havia quedat segellada la victòria gràcies a un altre gol de Sílvia, Lilo i Roco. La segona part, amb la seva corresponent baixada d’intensitat, va servir per donar minuts a totes les jugadores i que Patri arrodonís la golejada. Una victòria que serveix per seguir en segona posició amb 38, a un d’un CD Sant Gabriel ‘B’ que va patir per guanyar a Santpedor (1-2).

Després del partit, les jugadores li van dedicar el triomf a la Júlia, la filla nounada del tècnic arlequinat Jordi Saltó.