Obertes les inscripcions per al Campus de Nadal 2017

Arriben les dates nadalenques més arlequinades. El Centre d’Esports Sabadell, en col·laboració amb Global Football Institute, organitza el Campus de Nadal 2017 a les instal·lacions d’Olímpia.

Els pròxims 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener del 2018, els camps ubicats a tocar de la Nova Creu Alta acolliran unes jornades molt especials en què els nens i nenes majors de 5 anys podran seguir gaudint del futbol durant les vacances d’hivern amb els millors professionals que els transmetran els valors del club. L’horari del campus és de 9:30 a 13:30 hores.

Preus*:

  • 95€ jugadors/es del club
  • 105€ no jugadors/es del club
  • 18€ dies solts

*10€ de descompte per segon germà

Les inscripcions es poden efectuar de dilluns a divendres, de 17:00 a 19:00 hores, a les oficines de la Nova Creu Alta. En el moment de fer la inscripció és imprescindible portar una fotografia, una fotocòpia de la targeta sanitària i el llibre de vacunació

El pagament s’haurà de fer en efectiu o en targeta. En cas d’haver pagat i no poder assistir, es retornarà el 50% de l’import sempre i quan s’avisi amb una antel·lació de 7 dies. Si no s’arriba a un mínim d’inscripcions, el club es reserva el dret de no fer el campus i retornar els diners.