Olmo, content amb la solidaritat i l”esforç del CE Sabadell

El tècnic del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha felicitat a l”equip pel gran treball realitzat al Miniestadi després de caure per 3-1 davant el FC Barcelona B. “M”ha agradat molt la solidaritat i l”esforç dels nostres jugadors”, ha dit.
 
“El Sabadell ha de sortir del Mini content amb la imatge que ha donat. Hem fet un partit molt gran. Hem estat molt bé en igualtat i en inferioritat, però marxem de buit”, ha afegit sobre el duel davant el filial blaugrana.
 
El tècnic també ha lamentat l”actuació de l”àrbitre en el terreny de joc. “Avui em sento molt perjudicat, em sap molt greu per la gent que ha vingut a animar-nos. És un partit de futbol ple de decisions arbitrals polèmiques“, ha comentat.
 
Els jugadors, agraïts a l”afició
El porter canari del CE Sabadell, Nauzet Pérez, ha reiterat el missatge i s”ha queixat de les errades del col·legiat. “Un àrbitre es pot equivocar, però avui ho ha assenyalat tot en contra. Hi ha dos penals a favor molt clars que no ha xiulat. Malgrat tot, l”equip ha donat la cara i ha treballat moltíssim“, ha valorat.
 
Per la seva banda, Miguel Ángel Riau ha felicitat als seus companys per la feina feta i ha agraït el suport dels arlequinats presents en el Miniestadi. “L”afició no falla i ha estat impressionat. Ens han ajudat moltíssim i han sigut un més a dins del camp”, ha destacat.
 
Per últim, Kiko Olivas ha parlat sobre la seva polèmica expulsió després del penal comès per Martí Crespí. “Espero que em treguin la sanció perquè jo no he estat protagonista de l”acció”, ha conclòs.
 
Contingut relacionat: