Olmo: “El duel davant el Sevilla FC és un regal per a l”afició”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha destacat la importància de la visita del colíder de la Lliga BBVA. “El partit davant el Sevilla FC és un regal per a la nostra afició”, ha dit en roda de premsa.
 
“És el partit de la comunió amb els nostres aficionats, volem veure un camp amb molta gent”, ha afegit sobre l”ambient que ha de presentar la Nova Creu Alta.
 
Olmo, a més, ha recalcat que si l”equip vol tenir opcions, ha de realitzar una eliminatòria molt completa en tots els aspectes. “Hem de treure un resultat positiu per anar amb opcions a Sevilla. Les nostres opcions reals passen per la nostra intensitat durant tot el partit”, ha comentat.
 
Sobre el rival dels setzens de final de la Copa del Rei, Miquel Olmo ha destacat la qualitat dels seus jugadors. “Espero canvis al Sevilla, ja que juga a tres competicions, però els jugadors que tenen són molt importants”, ha manifestat.
 
No obstant això, el tècnic arlequinat ha apuntat que ha d”anar amb molt de compte amb l”estat físic d”alguns jugadors i ha lamentat la baixa de Javi Hervás, que no podrà jugar per contracte. “La seva absència ens trastoca, però intentarem posar els jugadors que tenim disponibles a aquella posició”, ha expressat.