Olmo: “El Llagostera té uns números defensius molt bons”

El tècnic del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha assegurat que aconseguir el triomf davant el conjunt gironí serà un repte complicat. “La UE Llagostera no ens ho posarà gens fàcil, té uns números defensius molt bons”, ha dit en roda de premsa.

No obstant això, Olmo es mostra confiat en sumar els tres punts en el Municipal de Palamós-Costa Brava. “El resultat de la setmana passada ens dóna confiança i moral, res més. No ens donarà els tres punts. Nosaltres som conscients de la nostra realitat i hem de guanyar fora de casa”, ha expressat.

Olmo, a més, ha lamentat que el terreny de joc no estigui en òptimes condicions. “L”estat de la gespa no beneficiarà la nostra proposta de futbol, però serà negatiu pels dos equips”, ha valorat.

L”entrenador arlequinat també ha destacat la importància de deixar la porteria a zero. “Hem de trobar l”equilibri entre generar ocasions i que no ens facin gols”, ha manifestat.

Per últim, Miquel Olmo ha reiterat el mateix missatge i ha apuntat que els seus jugadors voldran tenir el control de la pilota amb l”objectiu de portar el pes del partit.