Olmo: “Hem de recuperar les bones sensacions davant l”Albacete”

El tècnic del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha assegurat en roda de premsa que el seu equip s”ha de retrobar amb la victòria davant l”Albacete aquest diumenge (17 h, en la Nova Creu Alta). “És un partit important. Juguem a casa i ens hem de refer amb un bon resultat. No vam estar a l”altura a Vitòria i jo sóc el màxim responsable. Ara ens toca jugar a casa, on hem demostrat que som un bon equip. Hem de recuperar les bones sensacions d”intensitat, de ritme i de bon joc“, ha comentat.
 
L”entrenador, a més, ha passat pàgina sobre la derrota davant l”Alavés i ha manifestat que l”equip no canviarà la seva filosofia de joc. “A casa hem de sortir a buscar la pilota i estar a camp contrari la major part del partit. La nostra idea de futbol no la perdrem mai“, ha valorat.
 
Sobre la baixa de Longás, que finalment se sotmetrà a una artroscòpia, Olmo ha dit que l”aragonès “és un jugador insubstituïble, ja que no hi ha futbolistes com ell a la categoria”. No obstant això, el tècnic arlequinat ha puntualitzat que l”equip està preparat per suplir la seva absència. “La baixa de Longás és molt important, però som un grup i sortirà un altre company per ajudar-nos i beneficiar l”equip. Veure com entrenen em dóna tranquil·litat”, ha dit.
 
Per últim, Miquel Olmo s”ha referit al conjunt manxec, el rival d”aquesta jornada. “L”Albacete no té cap jugador referència, però tots saben el que han de fer. És un equip molt perillós, sobretot en bandes. A més, tenen molts recursos a la banqueta”, ha conclòs.