Olmo: “Hem de ser un equip solidari a tots els nivells”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha confirmat que farà canvis per al partit del diumenge davant el Real Saragossa. “Necessito de tots els jugadors, però és evident que hem de fer alguns canvis a l”onze. Hem de ser un equip solidari a tots nivells“, ha dit en roda de premsa.
 
El tècnic arlequinat, a més, ha reconegut que el partit de Copa del Rei li va servir per treure conclusions positives. “Hem vist futbolistes que havien jugat poc fins ara. Hi ha jugadors que han presentat la seva candidatura“, ha apuntat.
 
Miquel Olmo també s”ha referit a les tres derrotes del CE Sabadell en l”inici de la Lliga. “A l”equip li pesa la manera com va perdre l”últim partit de lliga davant del Numància. No obstant això, els jugadors sempre han entrenat bé malgrat els resultats negatius“, ha destacat.
 
Per últim, l”entrenador ha parlat de Longás, del que espera “recuperar la seva millor versió”, i ha valorat la situació institucional i esportiva del rival. “Els problemes que pugui tenir a Saragossa sempre resten. Però aquell equip té capacitat per gestionar la situació”, ha conclòs.