Olmo: “Hem estat intensos i amb molta eficàcia”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha destacat el bon partit del seu equip davant l”Albacete Balompié. “Avui hem estat precisos, intensos i amb molta eficàcia. Els dos primers gols escenifiquen el futbol que volem fer nosaltres en atac. Avui ens emportem un premi merescut. L”únic que em molesta és el gol encaixat en una acció aïllada, això no pot passar”, ha valorat en roda de premsa.
 
El tècnic també ha remarcat que l”equip vol aconseguir la primera victòria del curs a domicili en la propera jornada. “Volem sortir de la zona baixa com més aviat millor. Hem de millorar els registres com a visitants”, ha comentat.
 
Olmo, a més, s”ha referit a la baixa d”Antonio Longás. “Ha estat una setmana difícil perquè hem perdut a un dels jugadors clau del nostre esquema, però ens hem aixecat”, ha expressat.
 
Per últim, ha parlat de la participació de Raúl Tamudo i Antonio Hidalgo. “Són dos jugadors importants que ens aporten moltíssim. El seu nivell de compromís contagia a tothom”, ha manifestat.