Olmo: “Hem gestionat bé els temps del partit”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha explicat les seves sensacions després del triomf per la mínima davant el CF Reus Deportiu. “Hem gestionat bé els temps del partit. Hem aprofitat una de les poques ocasiones que s”han produït”, ha dit.
 
El tècnic arlequinat, a més, ha elogiat el rival: “Sabíem que era un partit de gran exigència. El CF Reus Deportiu és un magnífic equip. A més, conec al tècnic Nacho i els seus equips sempre donen bona imatge”.
 
Miquel Olmo també ha reiterat que encara no hi ha jugadors titulars i ha felicitat l”equip pel seu esforç defensiu. “L”equip, defensivament, s”ha tornat a trobar bé en el terreny de joc”, ha analitzat.
 
Gato: “M”he trobat bé a la gespa”
Després de superar unes petites molèsties físiques, Manuel Gato ha jugat tot el partit davant els reusencs i ha transmès sensacions positives. “M”he trobat bé a la gespa”, ha valorat.
 
Per últim, el jugador arlequinat ha dit que l”equip ja està gairebé preparat per començar la competició oficial. “Ens falten solucionar petits detalls i que s”acabin d”adaptar al cent per cent els nous jugadors”, ha conclòs Gato.