Olmo: “L”efectivitat del Deportivo Alavés ens ha penalitzat”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha valorat en roda de premsa la derrota del seu equip a Mendizorroza. “L”efectivitat del Deportivo Alavés ha estat altíssima i ens ha penalitzat molt. No hem estat gens bé a la primera part”, ha dit.

El tècnic també ha lamentat el gol encaixat en els primers minuts de partit. “En cinc minuts se”ns ha anat a l”aire tot el treball de la setmana”, ha apuntat.

“El rival, fent molt poc, ens ha marcat dos gols. No hem cregut en la remuntada. Hem estat desconeguts a la primera part. Li hem perdut la cara al partit massa ràpid”, ha afegit.

Per últim, ha parlat de la reacció dels seus jugadors a la represa. “L”equip ha reaccionat a la segona part però no em serveix perquè ja perdíem per 2 a 0”, ha conclòs.