Olmo: “Mereixíem la victòria pels mèrits que hem fet”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha valorat de manera positiva el punt aconseguit a La Romareda, tot i que ha manifestat que els seus jugadors han merescut molt més en aquesta quarta jornada de competició. “Marxem amb un punt, però crec que mereixíem la victòria pels mèrits que hem fet. El Saragossa no ha tingut ocasions clares a la primera part, ja que hem tingut la iniciativa i hem estat superiors”, ha dit en roda de premsa.
 
No obstant això, el tècnic sí ha reconegut que l”empat aconseguit en l”últim sospir donarà molta força als arlequinats. “El punt és molt important per la forma com s”ha produït”, ha comentat.
 
Olmo, a més, ha destacat la valentia i actitud dels seus jugadors quan s”han quedat en inferioritat numèrica. “Amb un jugador menys hem continuat igual. Hem anat a per el partit i al final hem tingut el premi”, ha apuntat.
 
Per últim, l”entrenador arlequinat ha parlat de l”expulsió de Yeray. “L”aposta de Yeray era sòlida. Ha fet dues errades i l”han castigat en excés”, ha conclòs.
 
Juanto: “Hem fet un partit molt seriós”
 
El davanter murcià del CE Sabadell, Juanto Ortuño, s”ha mostrat feliç per haver fet la seva primera diana com a arlequinat. “El meu primer gol de la temporada ha estat important. Hem fet un partit molt seriós i l”equip no s”ha desestabilitzat en cap moment“, ha remarcat.
 
Per la seva banda, Carlos Hernández també s”ha expressat en la mateixa línia. “El partit s”ha posat complicat després de l”expulsió, però hem sabut treure un bon resultat. El pròxim partit a casa ja no podem fallar”, ha dit.
 
Qui també ha parlat ha sigut Antonio Hidalgo, que ha disputat a La Romareda els seus primers minuts del curs. “Tenia moltes ganes de tornar a jugar i crec que aquest punt ens donarà certa tranquil·litat”, ha explicat.