Olmo: “Toca reivindicar la nostra proposta de joc davant el Valladolid”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha assegurat en roda de premsa que l”estil i la filosofia dels seus no ha de canviar. “No podem perdre la nostra identitat. Per assolir els resultats, hem de ser nosaltres mateixos més que mai, ser atrevits. Toca reivindicar la nostra imatge davant el Valladolid, un dels equips grans de la categoria”, ha apuntat.
 
El tècnic, a més, ha recalcat que l”afició es mereix una alegria i que l”equip hauria d”estar situat en una millor posició a la taula. “Hem d”aspirar a viure una situació més tranquil·la”, ha comentat.
 
Sobre el rival de la tretzena jornada de la Lliga Adelante, Miquel Olmo s”ha desfet en elogis cap a l”equip val·lisoletà. “El Valladolid serà un dels equips aspirants a l”ascens. Té grans jugadors i un magnífic cos tècnic”, ha valorat, destacant així la feina de Rubi i els seus ajudants.
 
“Tenen tantes opcions i tantes possibilitats que hem d”estar atents al seu plantejament sense deixar de ser nosaltres”, ha afegit al respecte.
 
Per últim, ha reiterat el seu missatge i ha defensat la proposta de joc dels arlequinats. “El fet de tenir la pilota forma part de la nostra idea de joc. Fer-ho davant el Valladolid és un bon punt d”inflexió. Estem molt vius. Som conscients del partit que afrontem dissabte, ho donarem tot”, ha conclòs.