Óscar Rubio: “Amb l’ajuda de l’afició serà més fàcil treure un bon resultat a Cornellà”

24/10/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Óscar Rubio, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la desena jornada de Lliga contra la UE Cornellà diumenge a les 12h al Nou Municipal de Cornellà.

Bona dinàmica que potencia la confiança: “Les victòries donen confiança i més després de l’inici complicat que vam tenir. Arribem amb molta moral, amb forces i volem fer un molt bon partit. Aquesta dinàmica que portem ens dona molta moral i veiem com pilotes que abans no entraven ara van cap a dins”.

Felicitat de l’afició: “A nosaltres ens agrada que l’afició estigui contenta, que marxi del camp com en l’últim partit contra el CD Teruel. Esperem veure’ls a Cornellà, que ens recolzin i intentarem brindar-los la victòria”.

Porteria a zero contra el CD Teruel: “Abans d’arribar aquesta dinàmica generàvem ocasions però no entraven, amb els davanters que tenim sabíem que els gols arribarien. En defensa ens estaven penalitzant massa les poques ocasions que tenien els rivals i haver aconseguit la primera porteria a zero ens va molt bé”.

Refer-se de la derrota  la temporada passada a Cornellà: “El futbol ens dona segones oportunitats i anem a Cornellà amb tot la il·lusió, a seguir en la bona línia, a fer les coses bé i a sumar un bon resultat. Si amb tot això l’afició ens ajuda i ens recolza serà més fàcil treure un bon resultat a Cornellà”.

Dificultats del partit: “És un partit molt complicat, ells són molts forts al seu camp. És un terreny de joc molt diferent a la Nova Creu Alta però hem de seguir en la línia de partits que vam fer contra l’Ebro i a Balears per aconseguir un resultat positiu”.

Fotografia: Críspulo Díaz.