Óscar Rubio: “El partit de Tenerife és prou important per no pensar més enllà”

12/05/2021

El defensa arlequinat, Óscar Rubio, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (14 h) davant el CD Tenerife a la Nova Creu Alta. Algunes de les declaracions més destacades han estat:

Passar pàgina: “Cal corregir errors, però només pensem en el partit del pròxim diumenge davant el Tenerife. Sabem de la importància de l’enfrontament”.

A nivell personal: “Em trobo molt bé físicament i em preparo sempre per arribar amb les màximes condicions. Treballo moltíssim cada dia”.

La salvació: “Sabem que la permanència passa per la Nova Creu Alta. Sembla que hem trencat aquesta ratxa de mals resultats a casa, però pensar més enllà del partit del Tenerife seria un error. Hem de treure els tres punts que són vitals”.

Gestió mental de l’equip: “Portem tot l’any en una situació difícil, però sabíem que seria un any complicat i que ens tocaria patir. L’equip ha arribat amb bones condicions en aquest tram final de temporada i sabem gestionar la pressió”.

Nou objectiu: “El partit de Tenerife és prou important per no pensar més enllà. Estem 100% centrats en diumenge i en fer un pas endavant”.

 

Podeu veure la roda de premsa completa en el següent vídeo: