Óscar Rubio: “Estic molt a gust a Sabadell i molt content d’arribar als 100 partits amb aquesta samarreta”

04/03/2020

100 partits d’arlequinat: “Estic molt a gust a Sabadell i molt content d’arribar als 100 partits amb aquesta samarreta. La constància, treballar molt i ser regular és el que m’ha portat a arribar a aquesta xifra”.

Últims partits: “Els últims 2 partits se’ns ha escapat la victòria però crec que hem generat molt i ja treballem per preparar el partit de dissabte. Hem de corregir els errors i intentar que ens generin els menys possible. No ens hem de valorar pel resultat. Hem de continuar tirant endavant, intentant ser més sòlids i deixar la porteria a zero”.

Fase final de la lliga: “Tots els equips es juguen molt i a tothom li costa sumar. Ens hem de centrar en el nostre partit, neutralitzar les coses que fan bé i anar a pels seus punts febles”.

Mala ratxa de l’Espanyol: “En aquesta categoria no se sap mai que pot passar. És un grup molt igualat i qualsevol equip pot guanyar. Hem de seguir jugant com hem jugat fins ara i intentar materialitzar les ocasions generades”.

Pèrdua del lideratge de la categoria: “Queda tot un món per endavant. El que és important és veure on estàs l’última jornada. Hem d’anar partit a partit i no anar més enllà per no equivocar-nos. Ara toca pensar en el partit de dissabte davant l’Espanyol”.

Jugar a cama canviada: “Són coses que poden passar durant la temporada. Estic encantat si és necessari per ajudar a l’equip. Estem per allò que l’equip i el míster necessiti”.

Canvis en el sistema de joc: “Crec que fem molt bon joc amb les dues formes, l’equip es pot adaptar als dos sistemes. Això ens fa ser un equip més fort. Aquestes alçades de temporada com més alternatives tinguis millor”.

Fotografia: Críspulo Díaz