Óscar Rubio: “Hem de continuar donantes les gràcies a l’afició, tots junts aconseguirem l’objectiu”

11/04/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Óscar Rubio, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 33a jornada de Lliga diumenge (17h) contra el Lleida Esportiu a la Nova Creu Alta. 

Partit especial: “Sempre és especial jugar contra el Lleida, em vaig formar passant per totes les categories inferiors del club i després vaig jugar en dues etapes al primer equip. En la situació que estem no hi ha sentiments que valguin i només penso en aconseguir la victòria diumenge”.

Menys marge: “Està clar que portem molts partits plantejant-los com una final però és la realitat. En aquest tram per a tots els equips els partits són finals i més per a nosaltres que necessitem aconseguir una victòria per trencar la mala dinàmica”. 

Porteria a zero: “Hem de fixar-nos en nosaltres mateixos. A Badalona vam fer un bon partit però els pocs errors que vam cometre ens van castigar molt. L’objectiu de diumenge és està molt sòlids defensivament i aprofitar les ocasions que generem”.

Canvi de sistema: “Em vaig sentir bé, no és el primer cop que actuo de carriler. El més important és que estem tots convençuts amb les noves idees del míster i anem a mort amb ell. Crec que a l’equip li agrada aquesta forma de jugar, cada dia estem assimilant millor els nous conceptes del míster”.

Suport de l’afició: “Hem de donar les gràcies a l’afició pel seu suport, en els últim partits a casa l’afició ens ha donat un plus i si continuem així estic convençut que junts aconseguirem l’onjectiu”.