Óscar Rubio: “La primera victòria ens dona tranquil·litat i ara volem repetir-la davant l’afició”

05/09/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Óscar Rubio ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de la tercera jornada de Lliga contra el Valencia Mestalla a la Nova Creu Alta diumenge de Festa Major a les 19h.

Lesions: “Una lesió és el pitjor que pot passar a un futbolista però formen part de l’esport. Els que estem bé hem de treballar encara més i estar el seu costat. El més important és que els lesionats es recuperin bé”.

Golejador: “Marcar gols sempre dona un punt extra, m’estic trobant bé i intento aportar el meu granet de sorra a l’equip. El més important és que a Buñol vam aconseguir la primera victòria  i ara la volem repetir a la Nova Creu Alta davant l’afició”.

Rival: “Ens trobarem un Valencia Mestalla que voldrà tenir la pilota amb jugadors joves que tenen projecció per arribar al primer equip. Hem de fer les coses bé i minimitzar els seus punts forts”.

Progressió: “Estem treballant fort per corregir els errors que hem tingut en els primers partit que ens aproparan a les victòries”.

Dificultats: “Sempre afronto els partits com els més complicats, si no sortim al 100% qualsevol equip ens pot guanyar i més en aquesta categoria. Hem d’estar alerta”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.