Paella, futbol i CES!

Arlequinats, gaudiu d”un gran menjar en bona companyia en les hores prèvies al matx davant el CD Lugo! I és que el Centre d”Esports Sabadell organitza una paella popular de cara al partit davant el conjunt gallec (dissabte 11 d”abril, a les 18 hores en la Nova Creu Alta).
 
Amb l”arribada del bon temps i amb l”objectiu de fer pinya abans d”un duel tan important, el club proposa aquest dinar a la zona de Gol Sud de 12 a 16 hores. El ticket per als socis tindrà un cost de 5 euros i inclourà plat de paella, amanida compartida, beguda i els estris necessaris per a l”àpat. Aquest ticket només es podrà adquirir a les oficines de la Nova Creu Alta en l”horari habitual o bé en el mateix dinar. Petards 4×4 també s”ha afegit a aquesta iniciativa i sortejarà diversos packs entre els assistents.
 
El ticket de la paella per als no socis vindrà inclòs en el preu de les entrades. D”aquesta manera, adquirint una localitat per al matx, ja sigui en les oficines de la Nova Creu Alta o a través de la plataforma online, els aficionats rebran un ticket per al dinar. Els preus de les entrades per al partit davant el CD Lugo són els següents:

Gol 10
Lateral 15
Tribuna 25
Grada visitant 15

 
Els recordem que les entrades es poden comprar a través del ticketing online i també a les oficines de l”estadi, que tenen el següent horari durant la setmana vinent:
Dilluns tancat
De dimarts a dijous: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores
Divendres: de 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 19:00 hores
Dissabte: de 10:30 a 13:30 hores
 
Els nens i nenes de 0 a 4 anys entraran de manera gratuïta. A partir dels 5 anys, els nens i nenes pagaran el mateix que els adults.