Partit perdut, guanyat i empatat

Partit absolutament de bojos el que s’ha viscut aquesta tarda a la Nova Creu Alta. Al minut 80′, el Centre d’Esports Sabadell el tenia perdut; al 87′, guanyat. Però un nou gol al minut 90′ ha evitat que el conjunt arlequinat sumés la primera victòria de la temporada a casa contra el CF Peralada-Girona ‘B’. Dues accions a pilota aturada han castigat els de Toni Seligrat quan havien fet la feina més complicada amb l’empat de Felipe Sanchón i el primer gol com a arlequinat d’Arthuro.

Segon gerro d’aigua freda consecutiu en un enfrontament en el qual el CE Sabadell ha estat menys còmode sobre el terreny de joc que la setmana passada a Saragossa. El CF Peralada ha proposat una defensa de tres centrals que ha provocat que es veiessin poques ocasions en el primer temps per part de tots dos equips. La més clara l’ha tingut Óscar Rubio amb un cop de cap que s’ha estavellat a la creueta.

Seligrat ha volgut moure la banqueta ben aviat i als cinc minuts de la segona part debutava Arthuro. Però qui ha colpejat primer ha estat el CF Peralada. Vallho posava per davant el conjunt xampanyer rematant de cap un servei de cantonada. Un cop dur al qual l’equip li ha costat reaccionar. No ha estat fins al minut 80′ quan Josu, que està sent sotmés a proves, ha rebut una dura entrada d’Estellés al turmell. Felipe Sanchón ha agafat la responsabilitat des del punt de penal i ha marcat el seu tercer gol de la temporada.

Per les botes de Felipe passava bona part del perill arlequinat avui. Set minuts després, una centrada del menut i veterà extrem l’aprofitava Arthuro per rematar de cap i desfermar l’alegria a l’estadi. Era el debut somiat del brasiler. Però al minut 90′, la Nova Creu Alta es quedava glaçada amb el gol de Diaby en un nou córner.

Toca seguir treballant i seguir millorant. El CE Sabadell, tot i l’empat, puja una posició i dormirà aquesta setmana en onzena posició amb 7 punts, a només tres del playoff. El pròxim diumenge (12:00) toca visitar un altre dels equips que es troba en zona de descens: la Peña Deportiva.

Toni Seligrat:

• “Avui no ha estat una desgràcia. Avui ha estat mèrit del rival, ens han guanyat en la pilota aturada”.
  • “Tot i fer dos gols, m’ha agradat més l’equip a la primera part que a la segona”.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Dani Gómez, Migue, Ángel, Pol Moreno, Adri Díaz, Guillemenot (Josu, 63′), Marc Martínez (Migue García, 71′), Mario (Arthuro, 51′) i Felipe Sanchón.

CF Peralada-Girona ‘B’: Gianni, Estellés, Vallho, Diaby, Álamo (Pablo Carbonell, 64′), Éric Montes, Cesc Clotet (Javi Sánchez, 74′), Romero, Sony, Coro (Paik, 46′) i Maxi Villa.

Gols: 0-1 (63′) Vallho. 1-1 (80′) Felipe Sanchón. 2-1 (87′) Arthuro. 2-2 (90′) Diaby.

Àrbitre: David Gálvez Rascón (col·legi canari). Ha amonestat els locals Dani Gómez i Arthuro; i els visitants Éric Montes, Romero, Álamo i Estellés.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.957 espectadors.

Imatge: Sandra Dihör.