Partits a la Nova Creu Alta: diumenges a les 17:00

Com ja va anunciar el club aquest passat cap de setmana, el partit entre el CE Sabadell i el CF Peralada-Girona ‘B’ corresponent a la sisena jornada de lliga es disputarà el pròxim diumenge 24 de setembre a les 17:00 hores.

La intenció del club és recuperar l’horari per excel·lència del futbol i que, històricament, ha aplegat a més aficionats a la Nova Creu Alta. És un compromís que va adquirir el nou grup màxim accionista quan va agafar les regnes de l’entitat i respon a una petició que han fet els socis en els últims anys. Per motius econòmics, dels horaris a Segona Divisió o dels anteriors gestors, els aficionats arlequinats havien pogut presenciar poc futbol els diumenges a la tarda a l’estadi.

Encara queden 17 partits per disputar-se aquesta temporada a la Nova Creu Alta i aquest serà l’horari predeterminat a excepció de la visita dels quatre balears, Mallorca, Atlético Baleares, Formentera i Peña Deportiva, que obliga a jugar a les 12:00 del diumenge. A més, el club treballarà perquè aquesta sigui la franja en què es puguin veure els partits del CE Sabadell que retransmeti Esport3.

Imatge: Críspulo Díaz