Pedro Capó: “El liderat ens dona confiança per continuar treballant al màxim”

04/12/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Pedro Capó ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 16a jornada de Lliga contra la UE Cornellà dissabte a les 20h al Nou Municipal

Canvi radical: “La mentalitat és molt important i ara som un equip molt fort i amb molta confiança. La temporada passada érem un equip vulnerable i en aquest moment ens veiem capaços de tot. 

Potencial del equipo: “Ens hem guanyat el respecte dels rivals. En els primers partits els equips venien a la Nova Creu Alta amb els seus plantejaments i ara ens estudien més i nosaltres amb l’afició som molt forts”.

Liderat: “Ens ha d’omplir d’orgull portar el Sabadell a la primera posició. Sabem que ara mateix és un fet anecdòtic però és molt reconfornat veure com podem retornar en resultats el suport que ens dona l’afició. Ens dona confiança per continuar treballant al màxim.

Competició: “Els partits són molt complicats i es decideixen per petits detalls. Penso que hi ha equips com nosaltres però ara mateix pocs per sobre del nostre nivell. Tenim molta confiança en el que fem i només mirem partit a partit”.

Central: “Ha canviat el rol de jugar en la posició on falta algun company a jugar de central a la línia de tres. Tenim molts recursos i jugadors de molt nivell en totes les posicions. Jugar de central m’ha fet créixer”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.