Pedro Capó: “Ens hem de fer forts i tenir continuïtat”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Pedro Capó, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la novena jornada de Lliga contra el CD Teruel (diumenge, 17h) a la Nova Creu Alta. 

Ambiciosos per mirar cap amunt: “La classificació mostra que encara tenim feina per fer, ni abans erem tan dolents ni ara som els millors. Hem de continuar fent feina i no aturar-nos, els punts són els que són i si volem ser ambiciosos hem d’anar cap amunt”.

Continuïtat en els bons resultats: “Hem de demostrar que no és casualitat, que estem fent bona feina i que aquests resultats positius no són casualitat. La línia ha de tenir continuïtat i per escalar posicions hem de sumar de tres en tres i quan no es pugui sumars, fer bons els punts la setmana següent”. 

Canvi de tendència: “Al vestidor ho hem parlat, quan les dues rematades a Ebro van al travesser vam pensar que la dinàmica havia canviat. Fa un mes totes aquestes accions eren gol i ara s’ha capgirat la situació i ho hem de saber aprofitar”.

Mantenir la porteria a zero: “Sempre hi ha cosetes a millorar, si que és un aspecte que comparat amb l’any passat hem de millorar. És un objectiu que ens marquem a curt termini de cara el proper diumenge, ens volem fer forts des de la defensa però si ens fan un gol hem de reaccionar a l’adversitat com hem fet en els últims dos partits. Ens hem de fer forts i tenir continuïtat”. 

El partit contra el Teruel: “És equip molt difícil de batre, així ho diuen els números, només quatre gols en contra i molts empats a zero. És un equip molt seriós i és una mica la sorpresa positiva del grup. Segur que afronten el partit amb molta confiança que els ha donat els resultats”.

Fotografia: Críspulo Díaz.