Pedro Capó: “Pensem que l’afició és part indispensable del recorregut que estem tenint”

11/03/2020

Postura en vers al virus: “Pensem que l’afició és part indispensable del recorregut que estem tenint i més tenint el partit com local agreuja més la situació. Com ha anunciat el club amb el comunicat d’aquest matí, pensem que sense l’afició no té sentit jugar un partit, però bé al final no decidim nosaltres i estem a l’expectativa del que es decidirà.”

Treballar per jugar: “Avui hem treballat a màxim intensitat i un cop som sobre la gespa ens oblidem del que hi ha fora. Hem d’estar centrats en el que hem de fer i pensar en el partit de diumenge i de moment seguir treballant com si fos una setmana més”.

Jugar a porta tancada: “Seria un partit descafeïnat, i més amb l’ambient que s’està vivint en els darrers partits a l’estadi. En aquest moment necessitem el seu suport i empenta. És una llàstima que s’hagi donat aquesta situació en aquest moment però són coses que no podem controlar”.

Possible vaga jugadors: “Aquests temes depenen molt de divisions superiors que tenen més pes, això de plantar-nos ho hem de recolzar de forma unànime amb els de dalt. Nosaltres tenim poca cosa a dir i seguirem treballant sense influir-nos del que pugui passar”.

Respecte a l’Espanyol ‘B’: “A la segona part ens va faltar matar el partit i marcar aquell tercer gol, ja que en qualsevol jugada aïllada et poden fer gol. Però tot equip viu moments freds al llarg de l’any però hem de valorar la situació que estem. Hem fet moltes coses bé, seguim en una situació privilegiada i ens hem guanyat estar aquí”.

Barça ‘B’: “Tenen una qualitat individual per sobre de la resta i una injecció econòmica superior. Però ens hem de fer forts col·lectivament i posar a l’equip per davant de tot. No hi ha ningú que no es pugui batre, en aquesta categoria qualsevol equip pot guanyar un altre”.

Importància de la victòria: “Ells es troben en un bon moment, estan aconseguint victòries fora de casa. Al final nosaltres sabem que si queden quatre partits amb rivals directes hi haurà molt a dir però els afrontem igual que la resta. Sortirem a guanyar, a fer el nostre partit i a treballar el que hem fet al llarg de la setmana”.

 

Fotografia: Críspulo Díaz