Pedro Capó: “Portar el braçal de capità del Sabadell aquest diumenge va ser un orgull, no m’ho hagués imaginat quan vaig arribar al club”

20/02/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Pedro Capó, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 26a jornada de Lliga diumenge (12h) contra el RCD Espanyol ‘B’ a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. 

Capitania diumenge: “Vaig viure el partit de manera diferent, sobretot abans del partit. Portar el braçal de capità és important i més en un club com el CE Sabadell. Portar el braçal de capità del Sabadell aquest diumenge va ser un orgull, no m’ho hagués imaginat quan vaig arribar al club”.

Punt d’inflexió contra l’Espanyol ‘B’: “Esperem que el punt que vam sumar contra el Villarreal ‘B’ hagi servit perquè la bona ratxa sigui encara més llarga que la de la primera volta a partir del partir contra l’Espanyol ‘B’. Hem d’anar sumant jornada a jornada”.

Posició al doble pivot: “En la primera volta vaig entrar a l’onze el dia del Villarreal ‘B’ i vaig tenir continuïtat quan l’equip va agafar una bona dinàmica. Espero que es repeteixi la continuïtat i que ens acompantin els resultats. Això és el més important”.  

Dues cares de l’equip: “Malauradament l’equip està mostrant dues cares. A l’estadi el nivell que estem donant és molt alt i fora de casa tenim un deficit que és el que ens ha portat a la zona mitjana de la taula. A camp contrari hem de tenir les alertes posades i mentalitzar-nos que hem de canviar la imatge”.

La classificació: “Sempre hem de tenir les alertes activades perquè si no tenim els cinc sentits activats no trobarem el camí correcte. No ens hem de fixar en la classificació, si fem la feina i traiem els resultats no ens caldrà estar pendents de la esta. Hem de fer-nos forts en les coses que fem bé”.