Pena màxima per al CE Sabadell a Mallorca (0-1)

Un nou penal dubtós ha condemnat al Centre d”Esports Sabadell a l”Iberostar Estadi. En un duel molt igualat, l”equip local s”ha endut la victòria gràcies al solitari gol d”Arana des dels onze metres. Abans, els arlequinats han pogut avançar-se en el marcador, però els jugadors dirigits per Miquel Olmo s”han mostrat desencertats en les seves accions ofensives.

Després d”uns minuts inicials en què tots dos equips s”han respectat massa a la gespa, el RCD Mallorca ha pres la iniciativa i ha gaudit de les primeres arribades de perill. Abans del quart d”hora de joc, Cendrós ha fet una bona centrada des de la banda dreta i la rematada final del jove Marco Asensio s”ha topat amb el cos de Kiko Olivas, que ha aconseguit refusar la primera acció clara del matx. Els arlequinats, per la seva banda, han respost amb un tímid xut de Collantes que no ha trobat els tres pals.

Els de Valeri Karpin, però, han continuat controlant la possessió de la pilota i han desaprofitat una nova ocasió per avançar-se en el marcador. Pereira ha deixat sol a Abdón davant Nauzet amb una bona assistència, però Carlos ha reaccionat a temps per enviar l”esfèrica a córner. Tot seguit, Marco Asensio ha tret una falta lateral que s”ha enverinat i per molt poc no ha acabat en el fons de la xarxa.

De mica en mica, el conjunt dirigit per Miquel Olmo ha millorat en el terreny de joc i ha fet recular a l”adversari. En l”equador del primer temps, Collantes ha pogut veure porteria en el llançament d”una falta lateral. L”extrem gadità ha intentat sorprendre a Cabrero, però la pilota s”ha estavellat contra el pal.

Els arlequinats, que pressionaven més i millor, han tingut una nova oportunitat en les botes de Manuel Gato. A la sortida d”un córner, l”alacantí ho ha provat amb un xut creuat que ha marxat per escassos centímetres. Abans del descans, el RCD Mallorca ho ha intentat en dues rematades de Pereira i Kasim. Nauzet, molt segur sota pals, ha blocat els dos intents dels locals.

Nou penal en contra

En el segon temps, el CE Sabadell ha dominat a l”Iberostar Estadi, però tampoc ha fet mal en l”eix atacant. El porter Cabrera ha desviat a córner una centrada molt perillosa del japonès Sotan. Minuts després, Collantes ho ha intentat sense èxit amb un xut molt llunyà.

Al final, però, qui ha acabat decantant la balança ha estat l”àrbitre en dues decisions puntuals. El col•legiat ha obviat un penal en l”area dels mallorquins i, posteriorment, n”ha xiulat un de dubtós a l”àrea dels visitants. Arana, des dels onze metres, ha enganyat a Nauzet per fer l”únic gol del partit.

A partir d”aleshores, el CE Sabadell s”ha topat una vegada darrere l”altra amb un RCD Mallorca ben replegat que no ha cedit espais i que tampoc ha patit excessivament per mantenir l”1-0. Al final, l”equip dirigit per Miquel Olmo marxa de l”Iberostar Estadi amb una injusta derrota per la mínima. El pròxim dimecres, davant el Sevilla FC, els arlequinats esperen donar una alegria a l”afició.

Fitxa tècnica:
RCD Mallorca: Cabrero, Cendrós, Kasim, Bigas, Gulan, Bustos, Joao Victor, Pereira, Markovic (Arana, 53″), Marco Asensio (Martí, 88″) i Abdón (Scepovic, 59″).

CE Sabadell: Nauzet, Agus, Kiko Olivas, Carlos, Víctor (Aridai, 75″), Eguaras, Hervás (Lucas Porcar, 82″), Sotan, Collantes, Gato i Juanto (Ernest, 63″).

Gol: 1-0 (62″): Arana.

Camp: Iberostar Estadi.

Àrbitre: Oliver de la Fuente Ramos, comitè castellanolleonès. Groga a Abdón, Cendrós, Gulan; Víctor, Agus, Eguaras, Carlos, Lucas Porcar.