“Per què no podem fer història?”

En un acte bonic i amè celebrat a la nova sala “CavaUrpí” de l”hotel Urpí de Sabadell, el Centre d”Esports Sabadell va voler recordar la final de Copa de l”any 1935 contra el Sevilla FC.
 
La xerrada, que va estar conduïda pel periodista sabadellenc Àxel Torres, va comptar amb la presència del també sabadellenc i historiador futbolístic Toni Padilla. A més, els exjugadors Lino Gutiérrez i Robert Elvira van recordar també les seves participacions en la Copa del Rei com a futbolistes arlequinats, destacant sobretot la històrica victòria davant el Real Madrid en la temporada 1989/90. Joaquim Badia, exdirectiu del club, també va explicar vivències de l”època en què era dirigent del CE Sabadell.
 
Durant l”acte, Toni Padilla i Àxel Torres van explicar el camí que va seguir el CE Sabadell per arribar a la final de Copa durant l”any 1935 i van detallar com Gual va jugar aquella final infiltrat. “És complicat, però qui sap si es pot repetir; per què no podem fer història?”, va dir Lino Gutiérrez.
 
Així doncs, els aficionats presents a l”acte van poder gaudir i conèixer de molt a prop part de la història del club. Hores abans del duel de Copa davant el Sevilla FC, que es disputarà aquesta nit a les 22h en la Nova Creu Alta, el CE Sabadell va començar a preparar la prèvia del matx amb un reconeixement a la final del 35.
 
Aquest és el camí que va seguir el CE Sabadell per arribar a la final: