Pierre Cornud presentat al Teatre La Faràndula

17/09/2020

El Teatre Municipal de La Faràndula ha estat l’escenari de la presentació del jugador del CE Sabadell Pierre Cornud. A l’acte han acudit els representants del club, Bruno Batlle i Jose Manzanera. Com a representants de l’Ajuntament de Sabadell ha acudit la regidora d’esports, Laura Reyes, i el regidor de cultura, Carlos de La Rosa. També ha estat present la soprano i promotora de la música catalana, Mirna Lacambra. El club segueix així amb la campanya ‘Impulsem Sabadell’, una iniciativa per apropar-nos a la cultura de la ciutat en aquests moments tan extraordinaris que estem vivint. Com ha dit Bruno Batlle: “Ens fa especial il·lusió venir a la Faràndula i en llocs emblemàtics de la cultura de Sabadell per donar suport, i més en aquests moments difícils per a tots”

Pel que fa al jugador Pierre Cornud, va néixer a Avignon, fa 23 anys, i va arribar procedent del RCD Mallorca. El jugador també va militar en equips com el Montpellier, Dijon o l’Ibiza, on va jugar cedit fins a l’aurada per la COVID-19.

Pierre Cornud ha declarat: “Tinc molta il·lusió i ganes de demostrar el meu potencial amb la samarreta del CE Sabadell a la Segona Divisió. Els companys i cos tècnic m’han acollit molt bé i m’he sentit molt a gust des del primer dia. Veig a l’equip molt preparat. Tots estem molt centrats en el partit de dissabte davant el Rayo Vallecano, en l’estrena a LaLiga Smartbank”.

Per altra banda, el director esportiu, José Manzanera, ha valorat: “Vull agrair la confiança i la il·lusió del jugador per voler formar part d’aquest projecte tan important. De ben segur que ens aportarà moltes coses positives”.