Poképartit a la Nova Creu Alta!

Aquest dissabte, aprofitant el partit de lliga davant el CD Alcoyano, el Centre d’Esports Sabadell organitzarà una Pokequedada a la Nova Creu Alta. Durant el partit se celebrarà un concurs entre els jugadors de Pokémon Go que assisteixin. El club posarà esquers a la Poképarada situada a l’estadi durant els 90 minuts.

El jugador que capturi al Pokémon amb més punts de combat durant el matx rebrà un premi en metàl·lic de 500€. Per participar serà indispensable veure el partit i enviar una captura del Pokémon al Twitter del club utilitzant el hashtag #PokePartitCES. L’entrada serà de 5€. Això sí, tot aquell que vingui disfressat de Pokémon podrà recollir una invitació a taquilla, accedir gratis a veure el CE Sabadell – CD Alcoyano i participar en el concurs.

Passos a seguir

  1. Una vegada caçat el Pokémon, enviar dues captures del mòbil mencionant al club (@CESabadell) a Twitter o Instagram amb el hashtag #PokePartitCES. En una s’ha de veure el Pokémon a la Nova Creu Alta just abans de ser caçat, i a l’altra el Pokémon ja caçat:

  2. En cas d’empat, el guanyador serà aquell que publiqui abans les captures a les xarxes socials.
  3. Si ets el guanyador, el club es posarà en contacte amb tu en privat just després del partit. Hauràs de presentar l’entrada o la invitació i el mòbil per comprovar el teu usuari.
  4. Important! Si ets menor d’edat, hauràs de venir acompanyat per un adult.
  5. Els esquers estaran disponibles durant els 90 minuts de partit.